Svar på tal

Våra workshops

Vi håller workshops i SVAR PÅ TAL-metoden för ideella organisationer, arbetsplatser, festivaler, Pridefiranden, fritidsgårdar med mera.

Varför

I en workshop synliggörs maktstrukturer – både i gruppen och i samhället i stort. Deltagarna får konkreta verktyg som de kan jobba vidare med direkt efter workshopen. En workshop i SVAR PÅ TAL är ett sätt att jobba normkritiskt med arbetsgrupper/andra grupper. Det kan till exempel vara ett effektivt sätt att göra en likabehandlingsplan konkret och hitta metoder för fortsatt arbete. 

För vilka

Bland dem som tidigare har beställt workshops i metoden finns ABF, RFSU, Stockholm Pride, Eskilstuna Pride, West Pride, tidskriften Bang, Liquid Fritidshäng, Queertopia, Uppsala Pride, Anarkistiska bokmässan, Anarchopride, Attention Ung, Unga feminister och Elda Fritidshäng.

Hur

En workshop tar minst två timmar och priset varierar beroende på beställarens resurser. Funderar du på att boka en workshop? Skicka en förfrågan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hör vi av oss med pris.

Boka workshop

Låt SVAR PÅ TAL komma till dig. Läs mer om att boka en workshop